International Beginners

Ønsker du de beste internasjonale karrieremulighetene, er dette tilbudet for deg. IBeginners er et tilbud på Vg1 som forbereder deg på IB på Vg2 og Vg3.

• International Beginners er for deg som vil gå videre på IB (International Baccalaureate) etter Vg1.
  • I denne klassen lærer du ikke bare det som alle andre skal lære på Vg1 – du lærer mer om forhold knyttet til IB.
  • I en rekke emner innen flere fag blir det undervist på engelsk, men utover dette er denne klassen en helt ordinær Vg1-klasse med de samme kravene i forhold til læreplan, læreverk, undervisning og eksamen som andre klasser innen studiespesialisering.
  • Du får et sammenhengende 3-årig løp – med IB på toppen (Vg2 og Vg3).
  • Fullført og bestått Vg3 gir deg  IB diplom som er svært anerkjent ved     utenlandske universiteter og høyskoler
  • IB diplomet dekker kravene til norsk generell eller spesiell studiekompetanse
  • Du kan søke inntak på International Beginners uansett hvor i Østfold du bor
  • International Beginners (Vg1) er et tilbud i regi av Østfold fylkeskommune
  • International Baccalaureate (Vg2 og Vg3) er et tilbud vedtatt av Østfold fylkeskommune, men gjennomføres i regi av den internasjonale IB-organisasjonen med hovedkontor og eksamenskontorer i henholdsvis  Geneve, Haag og Cardiff.

Lise Ringstad