Vinneren er Kash Profilering!

Kash Profilering fra Frederik II videregående skole er årets beste ungdomsbedrift i Østfold.

Vinnerne av beste ungdomsbedrift 2018 - Kash Profilering - Klikk for stort bildeVinnerne av beste ungdomsbedrift 2018 - Kash Profilering Marte Beck

Onsdag 14. mars 2018 var hele 105 ungdomsbedrifter fra videregående skoler samlet til fylkesmesse i Rakkestadhallen. Unge entreprenører rigget opp stands og konkurrerte om 15 forskjellige priser. Hallen var full av kreative produkter, aktive selgere og profesjonelle utstillinger. Her kunne du finne alt fra brusboks-låser, brettbare linjaler, barnebøker om miljø, kremer laget av tang og tare, brettspill og sexprat basert på VR-teknologi.

Blant alle de flinke elevene var Kash Profilering UB i en særklasse og vant hele seks førstepriser. Med sitt innovative gulvreklame-skilt var NM-billetten sikret.

Kash profilering UB selger gulvskilt til alle bedrifter som driver med salg. Kash vant prisen for beste ungdomsbedrift, i tillegg til flere andre priser. - Klikk for stort bildeKash profilering UB selger gulvskilt til alle bedrifter som driver med salg. Kash vant prisen for beste ungdomsbedrift, i tillegg til flere andre priser. Marte Beck

I tillegg gikk også disse fire videre til NM for ungdomsbedrifter på Lillestrøm:

Sexpraten UB, Greåker videregående skole

Eureka UB, Greåker videregående skole

AddOnKeys, Greåker videregående skole

Sweetpads UB, Hans Nielsen Hauge videregående skole

Les mer om vinnerne av Ungt Entreprenørskap her.