Informasjon til elever og foresatte

Først og fremst: Tusen takk alle elever for hvordan dere takler en vanskelig situasjon. Dere viser en evne til omstilling som imponerer oss!

Klikk for stort bilde

På kort tid har vi gått fra en vanlig skolehverdag til en heldigital skole. Det byr på noen utfordringer for oss alle sammen. En skoledag online er nytt for både oss og dere. Nå jobber vi med å finne de beste løsningene og en tilpasset mengde innhold for digital undervisning.

En ny undervisningssituasjon

Selv om elevene ikke kan møte opp fysisk på skolen, forventer vi at elevene deltar i undervisningen og følger opp skolearbeidet i samarbeid med lærerne. Undervisningen vil ta ulik form. Noen ganger er det forventet at elevene skal møte opp til timene i timeplanen på digitale plattformer og noen ganger får de læringsutfordringer de skal løse individuelt eller sammen med andre på tidspunkt de bestemmer selv. Alle elever må hver dag følge med på både e-post og i Teams.

Dette er uvanlige omstendigheter, og med en heldigital hverdag kan skjermene bli altoppslukende. Vi oppfordrer dere til å ta skjermpauser og til å få frisk luft. Selv om man ikke kan være fysisk sammen, kan man ha fine opplevelser og samtaler over telefon.

Dersom du ønsker kontakt med elevtjenesten, finnes kontaktinformasjon her.

Husk: Skolene er stengt som et tiltak for å hindre smittespredning. Nå er det viktig at alle følger rådene for å hindre ytterligere spredning i befolkningen. På Frederik skal vi gjøre det vi kan.