Informasjon om korona og karantene

To elever ved Frederik II er kontaktet av kommuneoverlegen i Fredrikstad kommune fordi de har sittet i nærheten av en person som har testet positivt på koronavirus på fly.

Klikk for stort bilde

Elevene har fått karantene i 14 dager fra flyet landet, og har fått beskjed om å kontakte kommunehelsetjenesten på tlf. 69381108 for eventuell testing hvis de får symptomer.

Øvrige fire elever som var om bord på samme fly har ikke fått karantene av kommuneoverlegen, da de satt lenger unna den som har testet positivt. En lærer fra samme fly har fått karantene av legevakten.

Rektor har vært i kontakt med kommuneoverlegen i Fredrikstad og fått opplyst at andre som har vært i kontakt med disse elevene etter at de har kommet hjem ikke skal ha karantene.

Klikk for stort bilde