Fagvalg 2018

I uke 4-5 er det fagvalg for alle vg1- og vg2-elever.

Forsiden til fagvalgsbrosjyren (PDF, 21 MB)

Lurer du på hvilke fag du skal velge til neste skoleår? Elevrådsleder Simon snakker med lærere for å finne ut hva han skal velge.

Kanskje «Kultur og kommunikasjon» er noe for han? Ine underviser i faget og har mange gode argumenter for hvorfor Simon bør velge det som et programfag.

Kjemi er også et fag man kan velge på vg2 og vg3. Simon snakker med kjemilærer Margareth for å høre hvorfor han bør velge kjemi.

Mange elever lurer på om de skal velge realfag i vg2. Her snakker Simon med Einar, som underviser i fysikk. Kanskje du også ble litt ekstra nysgjerrig på faget nå? I så fall er det bare å kontakte Einar eller en av de andre realfagslærere.

Martine underviser i "Sosiologi og sosialantropologi", et fag Simon er nysgjerrig på. Kanskje det er dette faget han skal velge neste år?

Hans Martin forteller litt om faget «internasjonal engelsk», og har mange gode argumenter for hvorfor Simon skal velge akkurat det faget.

Biologi er et populært fag. Kanskje det er et fag for Simon? Biologilærer Håkon forteller litt om alle mulighetene faget gir.

Hva med Geofag? Simon snakker med Øystein, som forteller hvorfor dette faget er spennende og litt om hva de gjør i geotimene.

Mange har lyst til å studere videre i utlandet, og da kan fremmedspråk være et godt valg. Simon snakker med Gabrielle om hvorfor han bør velge fremmedspråk videre.

Morten forteller om faget «Historie og filosofi», og argumenterer godt for at Simon skal velge det som programfag i vg2.

Visste du at vi tilbyr toppidrett som programfag både på studiespesialisering og idrett? Simon snakker med Glenn, som underviser i faget, om hvorfor det er et godt valg på vg2.