Bokbad i biblioteket.

Tirsdag 11. mars hadde vi forfatterbesøk og bokbading av Bjørn Ingvaldsen.

Forfatter Bjørn Ingvaldsen blir bokbadet av f.v. Katarina, Hans, Sivi og Silje fra 1stuF. - Klikk for stort bildeForfatter Bjørn Ingvaldsen blir bokbadet av f.v. Katarina, Hans, Sivi og Silje fra 1stuF. Kristine Hollup

Elevene i klasse 1stuF har i regi av Østfoldungdommens kritikerpris deltatt i et prosjekt som heter "Elevbokbad". Dette er et prosjekt som fleste av de videregående skolene i Østfold har deltatt i. Elevene skal lese en utvalgt bok og igjennom flere samtaler skal de komme frem til spørsmål som skal brukes i forfatterintervjuet.

Her på Frederik II har vi lest og jobbet med boken "Lydighetsprøven" av Bjørn Ingvaldsen.

Elevbokbadet fant sted på skolebiblioteket, der vi hadde fire elever som bokbadet forfatteren med mange interessante spørsmål!

Denne uken vant han Kulturdepartementets Litteraturpris for barne- og ungdomslitteratur utgitt i 2018 for boka, "Apollo". Vi gratulerer Bjørn Ingvaldsen med prisen!

Cecilie Horgheim