Aktivitetsdag i Kongstenhallen

Tirsdag denne uken gikk årets aktivitetsdag av stabelen i Kongstenhallen for alle elever og ansatte, og i år som i fjor ble det mye godt humør og fantastisk innsats!

Klikk for stort bilde

Med aktiviteter som volleyball, fotball, innebandy, bowling, yoga, friluftsliv og sjakk var det absolutt ingen mangel på ting å delta på i Kongstenhallen denne dagen, men aller størst aktivitet skapte nok årets nyhet - kanonballturnering på slutten av dagen der alle klasser stilte med hvert sitt lag! Innsatsen stod det ikke på, og engasjementet var stort hos både deltakere og tilskuere. I år var det 3IDRB som gikk av med seieren i denne nye grenen, og vi gratulerer så mye!

Også i de andre grenene ble det kåret vinnere:

• Innebandy: 1IDRA
  • Fotball: 3IDRA
  • Volleyball: 2IDRA
  • Sjakk: Thang Tran Quang Chau (3STUZ)

Tusen takk til alle elever og ansatte som har bidratt til å gjøre denne tirsdagen til en flott dag!