Tirsdag 27. november var det aktivitetsdag i Kongstenhallen for alle elever og ansatte. På plakaten stod det turneringer i fotball, innebandy, volleyball, sjakk og bowling, i tillegg til andre aktiviteter som yoga, MOT og friluftsliv.

cChallenge og Frederik II Går Grønt et 30-dagers endringsprosjekt hvor elever i 1STUC og 1STUZ eksperimenterer med en selvvalgt endring knyttet til temaene bærekraft og livsmestring.

Gruppebilde av alle ansatte ved Frederik II vgs

Alle ansatte ved Frederik II vgs. ønsker våre elever velkommen til skolestart den 20. august.

Hermen Wenneberg vant lederskapsprisen for Kash Profilering i Norgesmesterskapet for ungdomsbedrifter i Østfold

Herman Wenneberg tok lederskapsprisen for Kash Profilering i Norgesmesterskapet for ungdomsbedrifter i Østfold.