Jørn Skovsgaard, tidligere leder i OECD, holdt et spennende og lærerikt foredrag om fremtidens skole i et moderne samfunn på Frederik II i dag.

Arbeiderpartiet fikk en overlegen seier med 36,9% av stemmene etterfulgt av Sosialistisk Venstreparti med 14,7% og Høyre med 10,8% i skolevalget ved Frederik II vgs.

Til tross for stengte lokaler på Frydenberg valgte flere elever likevel å ta turen til biblioteket på Christianslund for å avgi sin stemme til skolevalget 2019.

Lørdag denne helgen deltok Frederik II som første skole i Fredrikstad og omegn med sin egen parole i Fredrikstad Pride!

Bilde av elever og forfatter Bjørn Ingvaldsen

Tirsdag 11. mars hadde vi forfatterbesøk og bokbading av Bjørn Ingvaldsen.

Har du en sykkel som trenger litt ekstra pleie, eller skulle du kanskje ha sjekket bremsene? På Sykkelhjørnet UB kan du få god hjelp til blant annet dette og mye mer for en billig penge!

Gjør som Katy Perry, Russel Brand, Oprah og Lady Gaga - kom og bli med på trening i mindfulness og stressmestring!

Snart er det tid for meningokokkvaksinering av alle elever på VG2. Vaksinering våren 2019 foregår hos Helsesøstrene, avd. Frydenberg, den 7. og 8. mars.

Tirsdag 27. november var det aktivitetsdag i Kongstenhallen for alle elever og ansatte. På plakaten stod det turneringer i fotball, innebandy, volleyball, sjakk og bowling, i tillegg til andre aktiviteter som yoga, MOT og friluftsliv.

cChallenge og Frederik II Går Grønt et 30-dagers endringsprosjekt hvor elever i 1STUC og 1STUZ eksperimenterer med en selvvalgt endring knyttet til temaene bærekraft og livsmestring.