Tirsdag denne uken gikk årets aktivitetsdag av stabelen i Kongstenhallen for alle elever og ansatte, og i år som i fjor ble det mye godt humør og fantastisk innsats!

På fredagens pressekonferanse ble vinneren av arkitektkonkurransen for nye Frederik II med idrettshall og Arena Fredrikstad kåret. Det ble arkitektfirmaet LINK med konseptet Campus som gikk av med seieren.

Når Henrik Ibsen er tema i norsk på VG3, er det stas å få besøk av en god fagformidler og litteraturviter fra New York.

Jørn Skovsgaard, tidligere leder i OECD, holdt et spennende og lærerikt foredrag om fremtidens skole i et moderne samfunn på Frederik II i dag.

Arbeiderpartiet fikk en overlegen seier med 36,9% av stemmene etterfulgt av Sosialistisk Venstreparti med 14,7% og Høyre med 10,8% i skolevalget ved Frederik II vgs.

Til tross for stengte lokaler på Frydenberg valgte flere elever likevel å ta turen til biblioteket på Christianslund for å avgi sin stemme til skolevalget 2019.

Lørdag denne helgen deltok Frederik II som første skole i Fredrikstad og omegn med sin egen parole i Fredrikstad Pride!

Bilde av elever og forfatter Bjørn Ingvaldsen

Tirsdag 11. mars hadde vi forfatterbesøk og bokbading av Bjørn Ingvaldsen.

Har du en sykkel som trenger litt ekstra pleie, eller skulle du kanskje ha sjekket bremsene? På Sykkelhjørnet UB kan du få god hjelp til blant annet dette og mye mer for en billig penge!

Gjør som Katy Perry, Russel Brand, Oprah og Lady Gaga - kom og bli med på trening i mindfulness og stressmestring!