Lærebøker

Alle lærebøker skal leveres inn til biblioteket før sommerferien. Alle elever skal ha fått en oversikt over lærebøkene sine, så man kan sjekke om man har riktige bøker før innlevering.

Se oppsatt tid i dokumentet under eller sjekk i kalenderen på skolens hjemmeside. Informasjon om innleveringtider er også hengt opp på dører og oppslagstavler på begge avdelinger. Informasjonen er også sendt på epost.

Elevbokbad

Tirsdag 11. mars hadde vi forfatterbesøk og bokbading av Bjørn Ingvaldsen.

sykler

Har du en sykkel som trenger litt ekstra pleie, eller skulle du kanskje ha sjekket bremsene? På Sykkelhjørnet UB kan du få god hjelp til blant annet dette og mye mer for en billig penge!

mindfulnessplakat

Gjør som Katy Perry, Russel Brand, Oprah og Lady Gaga - kom og bli med på trening i mindfulness og stressmestring!

freestockvaksine

Snart er det tid for meningokokkvaksinering av alle elever på VG2. Vaksinering våren 2019 foregår hos Helsesøstrene, avd. Frydenberg, den 7. og 8. mars.

Aktivitetsdag 2018 8

Tirsdag 27. november var det aktivitetsdag i Kongstenhallen for alle elever og ansatte. På plakaten stod det turneringer i fotball, innebandy, volleyball, sjakk og bowling, i tillegg til andre aktiviteter som yoga, MOT og friluftsliv.

cChallenge 2

cChallenge og Frederik II Går Grønt et 30-dagers endringsprosjekt hvor elever i 1STUC og 1STUZ eksperimenterer med en selvvalgt endring knyttet til temaene bærekraft og livsmestring.

Ansatte FrederikIIvgs1

Alle ansatte ved Frederik II vgs. ønsker våre elever velkommen til skolestart den 20. august.

Kashprofilering2

Herman Wenneberg tok lederskapsprisen for Kash Profilering i Norgesmesterskapet for ungdomsbedrifter i Østfold.