Aksjonsløpet 2019

Som et ledd i solidaritetsarbeidet på Frederik II arrangerer vi et aksjonsløp for å samle inn penger til Blå Kors, Barnas stasjon. Her premierers kreativitet og løpsinnsats. Det er altså ikke noe krav å være den raskeste løperen for å delta.

aksjonsløpfb - Klikk for stort bilde

Dato: 11.04.19
Tid: Fra 10:45 – 12:00 (løpet går mellom 11:10 og 11:30)
Sted: Fra campus mellom byggene på Christianslund
Løype: ca. 300 meter, rundt byggene på Christianslund

aksjonsløpetposterVER2 - Klikk for stort bilde Hvordan delta i aksjonsløpet?
1. Skaff deg en sponsor (familie, venner, naboer, bedrifter, etc.) som vil være med å støtte Frederikaksjonen 2019. Flere sponsorer er lov.
2. Meld deg på Frederikaksjonens Aksjonsløp 2019 til følgende epostadresse: frederikaksjonen@gmail.com. Vi trenger navn, klasse og sponsor.
3. Løp så mange runder du vil og meld fra om antall runder til din sponsor. Hver runde koster 20 kr (eks. fem runder koster 100 kr)
4. Sponsor Vippser inn beløp til Vippsnr: 546295

Premier
- Premie for beste kostyme
- Premie for beste innsamler
- Premie til klasse som samler inn mest penger

Vi håper å se DEG der – kanskje som Kaptein Sabeltann, en banan eller Doktor Proktor 😊

Fra kl. 11.00 til 12.00 selger vi pølser, vafler og brus – og alt av inntekter går til Blå Kors, Barnas stasjon.