Velkommen til helsesøstrene ved Frederik II vgs.

Skolehelsetjenesten er et gratis helsetilbud til deg som er elev ved skolen.

Målet til tjenesten er å bidra til økt trivsel og mestring for ungdom, samt legge til rette for god fysisk, sosial og psykisk helse hos elevene. Videre skal skolehelsetjenesten bidra til å forhindre frafall i videregående skole. Helsesøstrene er en del av skolens Elevtjeneste. Skolehelsetjenesten holder til på Frydenberg i 1. etasje på rom F149. Velkommen innom!

Skolehelsetjenesten består av to helsesøstre, og vi har som formål å fremme god helse blant elevene. Tilbudet består av individuelle elevkonsultasjoner eller helseopplysninger i klassen.

Hos helsetjenesten kan du snakke om:

• trivsel på skolen, hjemme og/eller med venner
  • seksualitet og prevensjon
  • spørsmål om kropp og kosthold
  • bekymringer/psykiske vansker
  • rusproblematikk

Helsesøster orienterer om skolehelsetjenesten til alle VG1 klasser ved skolestart om høsten.

Vi er to helsesøstre her på skolen: Tina Rosenvinge og Nina Aakre. Tina er tilstede på skolen hver dag. Nina er tilstede hver mandag.

Åpningstider:

Mandag:        09.00 – 14.00

Tirsdag:         09.00 – 15.00

Onsdag:        10.00 – 15.00

Torsdag:        10.00 – 15.00

Fredag:          09.00 – 14.00

Kontakt:

Tina Rosenvinge

Tlf        474 63006

Mail:  tinar@ostfoldfk.no

Nina Aakre

Mail:  ninaak@fredrikstad.kommune.no