Hva kan elevtjenesten hjelpe deg med?

Elevtjenesten skal veilede og hjelpe elever slik at skoledagen blir best mulig og hver enkelt oppnår størst mulig læringsutbytte.

Klikk for stort bildeElevtjenesten Camilla Jørgensen Ruud

Vi er opptatt av at elevene velger utdanningsprogram og programfag som er i samsvar med fremtidige yrkes og utdanningsvalg, interesser og evner.
Elevtjenesten skal hjelpe elever med å finne seg til rette på skolen og bistå når personlige, sosiale og emosjonelle vansker står i veien for læring. Ved behov kan rådgiverne henvise til hjelpeinstanser utenfor skolen.
Elevtjenesten består av rådgivere, karriereveiledere, NAV-veileder og helsesykepleiere. Elevtjenestens leder er Helen Wernersen.

Oppslag i ditt klasserom viser hvor du kan finne Elevtjenesten - kom gjerne en tur innom oss!

Helen Margrethe Wernersen