Undervisningen går som normalt på skolen fra mandag 14.9

Vi er glade for å kunne ønske alle velkommen tilbake til normal undervisning på skolen fra mandag 14. september.

Lærer hjelper tre elever - Klikk for stort bilde Christian Berset/Studio CB

Etter en vurdering av smittesituasjonen er det bestemt at undervisningen gå som normalt på skolen fra mandag 14. september.

Dersom situasjonen skulle endre seg i løpet av helga vil vi informere raskt om dette på hjemmesiden og i våre sosiale medier.

• Elever som er i karantene har fått datoen for når karantenen utløper i e-post fra lærer.
  • Elever som er i  isolasjon har blitt pålagt dette av kommuneoverlegen. Disse må være i isolasjon inntil de er symptomfrie og i ytterligere tre dager, altså minimum åtte dager totalt. Ved spørsmål om dette, bes elever å kontakte kommuneoverlegen direkte.

Ofte stilte spørsmål

Koronasituasjonen