Torsdag 15. oktober ble utstillingen "Håp i plast - fra problem til løsning" offisielt åpnet med «brask og bram» for VIP, presse og STU-elever. Utstillingen er et produkt av et langvarig forskningsprosjekt for elevene i 1STZ, med fokus på bærekraft og innovasjon.

Blader i høstfarger

Nå er det tid for en velfortjent høstferie for alle elever og ansatte. Vi håper alle får en flott høstferie, så ses vi igjen snart. Samtidig ønsker vi å minne om at alle må være forsiktige og passe på å ha godt smittevern, ferie til tross. God ferie!

En elev har lørdag kveld fått påvist koronasmitte. Eleven går på studiespesialisering Vg1.

Vi er glade for å kunne ønske alle velkommen tilbake til normal undervisning på skolen fra mandag 14. september.

Oppdatert 6. september, 19.26. Denne saken oppdateres fortløpende med informasjon om koronasituasjonen ved Frederik II vgs. Vi oppmuntrer alle til å følge aktivt med på hjemmesiden og på e-post.

På Frederik II vil vi gi elevene våre relevante læringsopplevelser. I klassen Bærekraft og innovasjon betyr dette blant annet at vi ta undervisningen ut av klasserommet og inn i lokalmiljøet. Håpets katedral og Norsk Senter for Sirkulærøkonomi er to av samarbeidspartnerne våre, og klassen jobber tett med dem i prosjektet «Håp i plast».

Velkommen til skolestart skoleåret 20/21 på Frederik II! Etter en lang og velfortjent sommerferie gleder vi oss veldig til å se både nye og kjente ansikter mandag 17. august.

Slik blir skolestart på Frederik II for deg!