Foreldremøter på Vg1 utsettes

Etter råd fra kommuneoverlegen i Fredrikstad kommune utsetter vi alle foreldremøter på Vg1.

Ny rutine for registrering av bokskap

Av hensyn til smittevern forsøker vi dette skoleåret en ny vri når det gjelder å registrere bokskap.

Førsteinntaket til videregående opplæring i Viken er klart

Førsteinntaket til videregående opplæring i Viken er klart! Logg inn på  http://www.vigo.no  med Min ID for å sjekke resultatet og legge inn svar. Svarfrist for søkere er 19. juli.

Nye muligheter på Frederik fra høsten 2020

Høsten 2020 starter vi opp tre nye klasser innenfor studiespesialiserende programområde: Studiespesialisering med toppidrett Studiespesialisering med forskerlinje Studiespesialisering med fokus på bærekraft og innovasjon

Bygging av nye Frederik II videregående skole

Østfold fylkeskommune skal bygge en ny Frederik II videregående skole for cirka 1500 elever og en stor idrettshall. Nye Frederik II vgs skal bygges på FMV vest-området på Kråkerøy i Fredrikstad, bak bygget som heter K60. På samme området planlegger Fredrikstad kommune å bygge en ny ishall med to isflater, Arena Fredrikstad, som skal erstatte Stjernehallen og fungere som byens storstue.