Aktuelt

Nye tilfeller av Covid-19 på Frederik II

Denne saken oppdateres fortløpende med informasjon om koronasituasjonen ved Frederik II vgs. Vi oppmuntrer alle til å følge aktivt med på hjemmesiden og på e-post. Tre elever på idrettsfag har 25. januar fått påvist covid-19.

Søke skoleplass til høsten?

Alle elever i Viken kan søke på alle de fylkeskommunale videregående skolene i Viken. 

Fagvalg for alle elever i januar og februar

Nå nærmer det seg fagvalg for alle elever på Vg1 og Vg2, der de velger hvilke programområder og hvilke fag de skal ha på henholdsvis Vg2 og Vg3. Ytterligere informasjon om fagvalget publiseres fortløpende nå i januar, men vi anbefaler allerede nå at du setter deg inn i de gjeldende fristene og begynner å tenke på hvilke fag du kunne tenke deg å jobbe med videre.  

Rødt nivå ut uke 4

I samråd med kommuneoverlegen i Fredrikstad kommune er det bestemt at rødt nivå skal gjelde ut uke 4, til og med 29. januar. Dette betyr at vi fortsetter med delte klasser også den kommende uka.

Skole og korona – hvem avgjør om skolen skal stenge?

– Viken fylkeskommune som skoleeier har ikke myndighet til å stenge en skole. Den beslutningsmyndigheten ligger til lokal helsemyndighet og ikke til fylkeskommunen eller den enkelte skole.

Rødt trafikklys videreføres til og med 18. desember

Kommuneledelsen i Fredrikstad viderefører rødt trafikklys på de videregående skolene i byen for en ny toukersperiode fra og med mandag 7. desember. Varighet er satt til og med 18. desember. Det vil i praksis si at rødt nivå gjelder frem til jul.  

Rødt nivå innføres fra og med tirsdag 24. november

Fredrikstad kommune har under pressekonferanse 20. november bestemt at rødt nivå innføres på alle videregående og ungdomsskoler i kommunen fra og med tirsdag 24. november til og med 4. desember.  

Husk å søke stipend før 15. november

Husk at du som elev må søke før 15. november hvis du vil ha stipend fra Lånekassen for høstsemesteret 2020.     

Digital åpen skole på Frederik II

I år blir det kanskje ekstra vanskelig for deg som går i 10. klasse å gjøre deg kjent med skolen vår. Vi har derfor sett på nye muligheter for å gjøre det enklest mulig for deg å få et innblikk i hvordan det er å være elev hos oss, og det hele starter med digital åpen skole 12. november!

Gult nivå fra i morgen, tirsdag 9. november

Direktør i Viken kompetanse informerte i dag om at Viken Fylkeskommune er pålagt av Fylkesmannen å tilbakekalle alle elever til de videregående skolene i fylket fra og med i morgen, uansett utdanningsprogram. Det betyr at vi skal tilbake til vanlig undervisning med de smitteverntiltakene som vi tidligere har opplyst om fra og med i morgen tirsdag.      

Til toppen