Aktuelt

Nytt tilfelle av Covid-19 på Frederik II

Denne saken oppdateres fortløpende med informasjon om koronasituasjonen ved Frederik II vgs. Vi oppmuntrer alle til å følge aktivt med på hjemmesiden og på e-post. Én person tilknyttet ordinær Salg, service og reiseliv Vg1 har fått påvist covid-19. 28 elever i klassene 1SSA, 1SSB og 1SSC, og åtte ansatte, er satt i karantene fra og med 19. november til og med fredag 27. november.

Husk å søke stipend før 15. november

Husk at du som elev må søke før 15. november hvis du vil ha stipend fra Lånekassen for høstsemesteret 2020.     

Krav om legeerklæring fjernes ut skoleåret 2020/2021

Den midlertidige forskriften om fravær er videreført ut skoleåret 2020/2021. Praksis som ble etablert første gang da forskriften ble vedtatt, opprettholdes. Shutterstock

Kunst som tema på fagdag i engelsk

Fredager er fagdager på Frederik, og forrige uke hadde elevene i 1STE kunst som tema på fagdag i engelsk. Det ble det mange fine kunstverk av.

Nå er skoleruta for 2021 til 2023 vedtatt

Fylkestinget i Viken har vedtatt skoleruta for skolene i Viken for de to neste skoleårene.  Se de nye skolerutene for 2021 til 2023.

Håp i plast- fra problem til løsning

Torsdag 15. oktober ble utstillingen "Håp i plast - fra problem til løsning" offisielt åpnet med «brask og bram» for VIP, presse og STU-elever. Utstillingen er et produkt av et langvarig forskningsprosjekt for elevene i 1STZ, med fokus på bærekraft og innovasjon.

Nå kan foresatte logge seg inn i Visma InSchool

Foresatte kan logge seg inn for å få tilgang til kontaktopplysninger og annen informasjon fra skolen.  

Ingen utenlandsreiser i Viken-skolenes regi ut skoleåret 2020/2021

Viken fylkeskommune har besluttet å forlenge reisestopp for alle reiser til utlandet i skolenes regi, eller som kan knyttes til skolene, ut skoleåret 2020/2021. Ingen utenlandsreiser i skoleregi i Viken fylkeskommune ut skoleåret 2020/2021. Trude Rebecha Levare/Viken fylkeskommune

Forsker på hjernen

Elevene ved Forskerlinja har jobbet med et prosjekt hvor de utforsker hjernen og hvilke faktorer som påvirker hvordan vi lærer. I dag har elevene ved Forskerlinja hatt besøk av fire studenter som går på studieprogrammet Innovasjon og prosjektledelse ved Høgskolen i Østfold.  

Busstreik i Viken og undervisning uke 39

4500 bussjåfører i Oslo og Viken er tatt i ut i streik. Det har fått konsekvenser for mange av dere fordi det har gjort det vanskelig å komme seg til skolen.  

Til toppen