Lytt til teksten
a a a
Studiespesialisering
Studiespes, ingress 2.jpg

Studiespesialisering er for deg som vil ta høyere utdanning. Utdanningen gir deg generell eller spesiell studiekompetanse, avhengig av hvilke fordypningsfag du velger her hos oss. Noen studier på høyskole eller universitet krever spesiell studiekompetanse.

Les mer om Studiespesialisering
Service og samferdsel
SS, ingress.jpg

Service og samferdsel er et utdanningsprogram som gir deg en allsidig utdanning og som åpner for flere spennende karrieremuligheter.Utdanningsprogrammet fører fram til mange spennende yrker innenfor ulike salg- og servicebransjer, kontor og administrasjon, transport og logistikk, IKT og reiseliv.

Les mer om Service og samferdsel
Idrettsfag
Idrett, ingress.jpg

Ønsker du å kombinere utdanning og idrett? Da er idrettsfag et godt alternativ. Skolen tilbyr programfagene toppidrett og breddeidrett. Her har man muligheten til en optimal kombinasjon av enten egen idrettslig utvikling eller en generell idrettslig utvikling. Det er samtidig en utdanning som gir deg studiekompetanse.

Les mer om Idrettsfag
International Baccalaureate (IB)
Ingressbilde - IB

International Baccalaureate Diploma Programme (IBDP) is a challenging two year educational programme aimed primarily at students aged 16 to 19. It leads to a qualification that is widely recognized not only by Norwegian universities and colleges, but also by the leading universities abroad.

Les mer om International Baccalaureate (IB)
4SSSS - Salg, Service og Sikkerhet med Studiekompetanse
Tilbud 1.jpg

4SSSS er et nytt tilbyd som sikrer deg en kombinert teoretisk og praktisk opplæring. Etter 4 år går du ut av den videregående skolen med dobbel kompetanse - både fagbrev og studiekompetanse.

Les mer om 4SSSS - Salg, Service og Sikkerhet med Studiekompetanse
International Beginners
International beginners, ingress.jpg

Ønsker du de beste internasjonale karrieremulighetene, er dette tilbudet for deg. IBeginners er et tilbud på Vg1 som forbereder deg på IB på Vg2 og Vg3.

Les mer om International Beginners
Påbygging til generell studiekompetanse
Påbygg, ingress.jpg

Påbygging til generell studiekompetanse er har en varighet på ett år og foregår på dagtid. Målgruppen er personer som har en yrkesfaglig studiebakgrunn og som ønsker generell studiekompetanse. På Frederik II får du også anledning til å ta ett eller to programfag (avhengig av din faglige bakgrunn).

Les mer om Påbygging til generell studiekompetanse