Lytt til teksten
a a a
 
IB.jpg Fronter Idrettsfag - banner.jpg 0 Min utd.jpg

østfold fylkeskommune utdanningsportalen
Eksamen-forside.jpg

Eksamenstrekk våren 2015 - offentliggjøres 13. mai kl. 09.00

05.05.2015

Klikk her for hente trekklister (krever passord).

Lenken går til fronterrommet "Eksamenstrekk våren 2015"

Påbygg på historisk rundtur

04.11.2014

Tidligere i høst var påbyggklassene på historisk rundtur i Fredrikstad og omegn. Først stopp var Hunnfeltet som ligger i Skjærviken. Dette området er tettpakket med spor etter mennesker som har levd der før. Man kan se både graver og helleristninger, og under marken finnes det rester etter både hus og åkre.

 

K for Kongo 30. oktober 2014

25.10.2014

30. oktober 2014 er det igjen tid for å gjøre en innsats for skolen vi støtter i Kongo. Elevene vil ta på seg arbeid av forskjellig art, og pengene de samler inn vil gå direkte til ISAM Tjumbe. Skolen er en kombinert ungdomsskole og videregående skole med totalt 2100 elever. Så langt har vi sendt ca. 500 000 etter tidligere års aksjoner, men skolen trenger mer for å ferdigstille bygninger og kjøpe utstyr de trenger for å kunne gi elever og lærere bedre undervisningsvilkår. Gjennom dette skal vi skape et bedre læringsmiljø og bedre framtidsutsikter for ungdom i et fattig land. Denne dagen handler derfor om ungdom som hjelper ungdom.

 

Elikia – betyr håp på Lingali. K for Kongo betyr håp for barn og ungdom i Tjumbe. Vi håper så mange som mulig vil være med og gjøre en innsats for sine medelever i Kongo, og på den måten gi dem håp om en bedre framtid. La oss vise verden at det nytter!

Skolen har ikke tavler og må finne alternative løsninger for å lage dette.

Klasserommene er ikke noe særlig å skryte av, men nå blir de bedre med vår hjelp!

Nye klasserom bygges på bakgrunn av våre bidrag.

 

Velkommen til Frederik II!

21.10.2014

Frederik II er en av landets største videregående skoler med ca. 1350 elever og 170 ansatte. Vi tilbyr studiespesialisering, idrettsfag, service og samferdsel, International Baccalaurate (IB), påbygging til studiekompetanse, innføringsklasse for minoritetsspråklige elever samt voksenopplæringen. 

 

 

Frederik II videregående skole

Avd. Christianslund: Merkurv. 2
Avd. Frydenberg: Veumv. 18
1612 Fredrikstad

Telefon: 69 36 64 00