En elev har lørdag kveld fått påvist koronasmitte. Eleven går på studiespesialisering Vg1.

Vi er glade for å kunne ønske alle velkommen tilbake til normal undervisning på skolen fra mandag 14. september.

Oppdatert 6. september, 19.26. Denne saken oppdateres fortløpende med informasjon om koronasituasjonen ved Frederik II vgs. Vi oppmuntrer alle til å følge aktivt med på hjemmesiden og på e-post.

På Frederik II vil vi gi elevene våre relevante læringsopplevelser. I klassen Bærekraft og innovasjon betyr dette blant annet at vi ta undervisningen ut av klasserommet og inn i lokalmiljøet. Håpets katedral og Norsk Senter for Sirkulærøkonomi er to av samarbeidspartnerne våre, og klassen jobber tett med dem i prosjektet «Håp i plast».

Velkommen til skolestart skoleåret 20/21 på Frederik II! Etter en lang og velfortjent sommerferie gleder vi oss veldig til å se både nye og kjente ansikter mandag 17. august.

Slik blir skolestart på Frederik II for deg!